Pravila korištenja

BM-COMPANY d.o.o. Živinice

ID: 4209640490005

PDV: 209640490005

Adresa naše web-stranice je: www.bmcompanyzivinice.com.

Adresa: 1. marta, Živinice 75270
Telefon: +38735774405
Email: [email protected]
Radno vrijeme: Pon – Sub / 07:30h – 17:00h

Što prikupljamo i pohranjujemo
Dok pregledavate našu web stranicu, pratit ćemo sljedeće:

Također ćemo koristiti kolačiće kako bismo pratili sadržaj košarice dok pregledavate našu web stranicu.

Kada kupujete od nas, od vas ćemo tražiti da dajete podatke, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, adresu e-pošte, telefonski broj, podatke o plaćanju i opcionalne podatke o računu kao što su korisničko ime i zaporka.

Koristit ćemo te podatke za svrhe, kao što su:

Obično pohranjujemo informacije o vama dok god trebamo vaše podatke u svrhe za koje ih prikupljamo i upotrebljavamo, a nismo više zakonski obvezni da ih čuvamo. Na primjer, podatke o narudžbi čuvamo 10 godina za porezne i računovodstvene svrhe. To uključuje vaše ime, adresu e-pošte i adrese za naplatu i dostavu. Također ćemo pohraniti komentare ili recenzije, ako ih odlučite ostaviti.

Tko iz našeg tima ima pristup
Članovi našeg tima imaju pristup informacijama koje nam dajete. Na primjer, administratori i upravitelji dućana mogu pristupiti:

Informacije o narudžbi poput onoga što je kupljeno, kada je kupljeno, gdje treba poslati, i Informacije o klijentima kao što su: vaše ime, adresa e-pošte i informacije o naplati i dostavi. Članovi našeg tima imaju pristup ovim informacijama kako bi ispunili narudžbe, obradili povrate i pružali korisničku podršku.

Što dijelimo s drugima
Dijelimo informacije s trećim stranama koje nam pomažu pružati narudžbe i pohranjivati usluge.

– Google Analytics
– Google AdWords Remarketing
– Facebook Pixel

Plaćanja
Prihvaćamo plaćanja putem PayPala. Prilikom obrade uplata, neki će podaci biti proslijeđeni PayPalu, uključujući informacije potrebne za obradu ili podršku plaćanja, kao što su ukupni iznos kupnje i podaci o naplati.

Više pojedinosti potražite u Pravilima o privatnosti usluge PayPal.