Mini Blender Sokovnik USB 12V – Savršen Saputnik za Sve Avanture
Mini Blender Sokovnik USB 12V - Savršen Saputnik za Sve Avanture

DATUM

Da li ste spremni za uzbudljive avanture na otvorenom? Bez obzira da li planirate kampiranje, putovanje ili jednostavno želite trenutke opuštanja kod kuće, Mini Blender Sokovnik USB 12V je vaš idealan pratilac. Ovaj praktičan uređaj će pretvoriti vaše omiljene sastojke u osvježavajuće napitke sa samo jednim pritiskom na dugme.

Mala Snaga, Veliki Ukus

Iako možda mali po veličini, ovaj mini blender ne štedi na snazi. Sa impresivnih 50W snage, lako će se nositi sa svježim voćem, povrćem i drugim sastojcima, pretvarajući ih u ukusne napitke punog okusa. Bez obzira da li pripremate voćni smoothie za doručak ili proteinski shake nakon treninga, ovaj blender će to obaviti brzo i efikasno.

Svestrana Zapremina

Mini Blender Sokovnik dolazi sa zapreminom od 350ml, što znači da možete miješati i blendati različite sastojke kako biste stvorili savršen napitak po vašem ukusu. Dodajte omiljeno voće, zeleniš ili jogurt, i eksperimentišite sa različitim kombinacijama dok ne pronađete savršeni recept za sebe. Ovaj blender će vam pomoći da brzo i lako pripremite svoje omiljene napitke bez puno muke.

Prijatelj na Putovanju

Sa svojom laganošću od samo 495 grama, ovaj mini blender je praktičan i prenosiv. Možete ga nositi bilo gdje idete, bez da osjećate teret dodatne opreme. Bilo da ste na kampiranju, planirate piknik ili jednostavno želite osvježenje tokom dugih putovanja, ovaj blender će vam olakšati život.

Kompaktne Dimenzije

Dimenzije ovog uređaja su 82 x 82 x 218 mm, što ga čini kompaktnim i lako pohranjivim u vašoj torbi, rancu ili automobilu. Neće zauzeti puno prostora, ali će vam pružiti mnogo koristi kada ga budete trebali. Bilo da ga držite u kuhinji ili ponesete sa sobom na putovanje, ovaj blender će uvijek biti pri ruci.

Izdržljiva Baterija

Nema potrebe za traženjem utičnice jer je ovaj uređaj opremljen baterijom od 7.4V sa kapacitetom od 1400mAh. To znači da možete koristiti blender bez brige o tome gdje se nalazite. Baterija će vam pružiti dovoljno snage za više rundi miješanja i blendanja, čineći Mini Blender Sokovnik idealnim za putnike i avanturiste.

Zaputite se u svijet uzbudljivih avantura sa Mini Blender Sokovnikom USB 12V. Ovaj praktičan uređaj će vam pomoći da ostanete hidrirani i uživate u osvježavajućim napicima kad god to poželite. Ponesite ga sa sobom, istražujte nove ukuse i uživajte u svakom trenutku. Vaša avantura nikada nije bila ukusnija!

Mini Blender Sokovnik USB 12V

Posljednje novosti novosti...

dodatne objave...