K 5 Power Control visokotlačni čistač – Vaš Pouzdani Partner za Čišćenje
Karcher K5 Power Control visokotlačni čistač

DATUM

U današnjem modernom svetu, održavanje čistoće i sjaja okoline oko nas postaje sve važnije. Kako bismo olakšali ovu svakodnevnu obavezu, tehnologija nam donosi inovativne uređaje koji čine ovu zadatku mnogo lakšim i efikasnijim. Jedan takav uređaj je Kärcher K5 Power Control visokotlačni čistač, koji će vam omogućiti da brzo i lako očistite različite površine u vašem domu i oko njega.

Kärcher K5 Power Control nudi vam visokotlačno čišćenje sa dodatnom dozom kontrole. Ono što ovaj uređaj čini posebnim je aplikacija Kärcher Home & Garden, koja je prava riznica korisnih saveta i informacija. Aplikacija vam pomaže da pravilno prilagodite tlak za čišćenje različitih površina i predmeta, čime osigurava da nijedna površina neće biti oštećena.

Jednostavno podešavanje tlaka obavlja se ručno, zahvaljujući Vario Power mlaznici, pružajući vam potpunu kontrolu nad postupkom čišćenja. Osim toga, aplikacija vam pruža vredne informacije o montaži uređaja, održavanju i savetima za brigu o uređaju. Takođe, omogućava pristup Kärcher servisnom portalu za dodatnu podršku i informacije.

Kärcher K5 Power Control dolazi sa Smart Control pištoljem za čišćenje G 160 Q, koji vam omogućava preciznu kontrolu nad pritiskom vode. Ovaj uređaj takođe dolazi sa efikasnim čistačem prljavštine, koji će se brzo i temeljno obračunati sa svim mrljama i nečistoćama.

Jedna od odlika koja čini ovaj uređaj posebno praktičnim je Plug ‘n’ Clean sistem. Ovaj sistem omogućava brzu i čistu zamenu sredstva za čišćenje, bez nepotrebnog nereda. Takođe, visokokvalitetna aluminijska teleskopska ručka čini transport i skladištenje uređaja jednostavnim, uz uštedu prostora.

Quick Connect sistem omogućava brzo i lako spajanje i odspajanje visokotlačnog crijeva, uređaja i pištolja za čišćenje, što čini rad sa uređajem Kärcher K5 Power Control još jednostavnijim. Takođe, držač za dodatnu opremu vam omogućava lak pristup svim dodacima koji će vam pomoći da postignete besprekorne rezultate.

S ovim visokotlačnim čistačem, čišćenje će postati zadovoljstvo, a ne teret. Kärcher K5 Power Control nudi vam savršenu kombinaciju efikasnosti, kontrole i praktičnosti. Neka vaš dom zablista uz pomoć ovog inovativnog uređaja koji će vas impresionirati svojim performansama i jednostavnošću upotrebe.

U ponudi imamo Karcher K2 Power Control visokotlačni perač

te Karcher K2 Univerzal Edition visokotlačni perač.

Korištenje visokotlačnog čistača može biti izuzetno korisno, ali i potencijalno opasno ako se ne koristi ispravno. Evo deset savjeta o tome kako pravilno koristiti visokotlačni čistač:

 1. Pročitajte upute za upotrebu: Pre nego što počnete koristiti visokotlačni čistač, pažljivo pročitajte upute za upotrebu koje dolaze s uređajem. To će vam pomoći da bolje razumete funkcije i sigurnosne smernice.
 2. Nosite zaštitnu opremu: Obavezno nosite zaštitnu opremu kao što su naočale za zaštitu očiju, zaštitne rukavice i zaštitnu obuću kako biste se zaštitili od prskanja i povreda.
 3. Pravilan položaj mlaznice: Držite mlaznicu ravno i na sigurnoj udaljenosti od površine koju čistite. Držanje mlaznice pod uglom može dovesti do oštećenja površine ili povrede.
 4. Pravilan tlak: Prilagodite tlak vode na visokotlačnom čistaču prema vrsti površine koju čistite. Manji tlak je prikladan za osetljive površine kao što su drvo, dok je veći tlak pogodan za beton i kamen.
 5. Pravilna udaljenost: Održavajte pravilnu udaljenost između uređaja i površine koju čistite. Preblizak kontakt može oštetiti površinu ili uređaj.
 6. Pravac prskanja: Prskajte vodu pod uglom od 45 stepeni u odnosu na površinu kako biste postigli najbolje rezultate. Izbegavajte prskanje direktno prema sebi ili drugim osobama.
 7. Priprema površine: Pre nego što počnete čistiti, uklonite otpatke i prepreke s površine. To će pomoći da uređaj efikasnije uklanja nečistoće.
 8. Upotreba odgovarajućih sredstava: Koristite odgovarajuće čistače i deterdžente koji su kompatibilni s vašim visokotlačnim čistačem i vrstom površine.
 9. Ravnomerno čišćenje: Krećite mlaznicu ravnomerno preko površine kako biste sprečili stvaranje tragova ili mrlja.
 10. Čišćenje posle upotrebe: Nakon završetka čišćenja, isključite uređaj i ispraznite sve preostale vode i pritisak iz uređaja. Pravilno održavanje će produžiti vek trajanja uređaja.

S pridržavanjem ovih saveta, možete sigurno i efikasno koristiti visokotlačni čistač kako biste očistili različite površine oko kuće ili radnog prostora.

Očistite Sve Sa Lakoćom – Upoznajte Kärcher K5 Power Control!

Kärcher K5 Power Control visokotlačni perač

SPECIFIKACIJE

Tehnički podaci

Vrsta struje (V/Hz)230 / 50
Tlak (bar/MPa)20 – maks. 145 / 2 – maks. 14,5
Protok (l/h)maks. 500
Površinski učinak (m²/h)40
Dolazna temperatura (°C)maks. 40
Priključna snaga (kW)2,1
Priključni kabel (m)5
Težina bez pribora (kg)13
Težina uklj. ambalažu (kg)16,2
Dimenzije (d × š × v) (mm)402 x 306 x 588

Oprema

 • Visokotlačni pištolji: G 160 Q Power Control
 • Vario Power Jet
 • Glodalo za čišćenje
 • Visokotlačno crijevo: 10 m
 • Quick Connect na strani uređaja
 • Korištenje sredstva za čišćenje pomoću: Plug ‘n’ Clean sustav
 • Teleskopska drška
 • Motor s vodenim hlađenjem
 • Integrirani filtar za vodu
 • Adapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4”

Posljednje novosti novosti...

dodatne objave...